Een delegatie van het voormalige kabinet Balkenende I was op bezoek in Zoetermeer. Twee aansprekende bedrijven stonden op het programma. Logisch dat ze dan uitkomen bij… RB Group en Gamebasics!

Wie er precies op bezoek kwamen was vooraf nog in nevelen gehuld. Ik kreeg alleen te horen dat het een belangrijke politieke delegatie zou zijn, die graag een kort verhaaltje wilden krijgen over de activiteiten van RB Group binnen de Dutch Innovation Factory.

Balkenende I

Het bleek te gaan om een bijeenkomst van bewindslieden uit het voormalige kabinet Balkenende I. Naast Jan Peter Balkenende waren onder meer Piet Hein Donner en Hilbrand Nawijn van de partij. Naast een pitch heb ik één van de features van het logboek gedemonstreerd. Uit de vele scherpe vragen leidde ik af dat ze zeer geïnteresseerd waren en onder de indruk van wat we als kleine start-up hebben bereikt.

Bij Gamebasics namen ze plaats op de beroemde tribune en kregen ze een inkijkje in de games industrie.

Het is niet dagelijks dat we een groep voormalige top politici over de vloer krijgen. Dat ze juist mijn twee bedrijven hadden gekozen om te bezoeken, vond ik extra bijzonder.

RTL

Dezelfde dag dat Balkenende langskwam, liep ook premier Mark Rutte rond op het Dutch Innovation Park. Een dag later werden er in de Dutch Innovation Factory opnames gemaakt voor een RTL programma over uitvindingen gepresenteerd door John Williams.

Dat is wat een locatie als deze zo leuk maakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.