Ik heb een nieuw visitekaartje. Op zichzelf zou dat geen nieuws zijn, maar dit is er niet zomaar één, wis en waarachtig! Het kaartje toont behalve de gebruikelijke naam en contactgegevens, ook een karikatuur van mezelf. Voor elke Gamebasics medewerker is overigens zo’n kaartje gemaakt.

We zijn natuurlijk een cool, vet, heftig, def de bom, listig, kapot moeilijk bedrijfje dat in games doet en dat willen we laten zien ook. Wanneer je dit kaartje in handen hebt is één ding zeker: deze is een stuk leuker om uit te delen dan het saaie witte standaard visitekaartje waar ik het voorheen mee moest doen.

Het viel niet mee de Gamebasics medewerkers waarheidsgetrouw te portretteren. Elke beeltenis draagt daarom typische kleding die past bij zijn karakter. Zo hult Ricardo zich in een shirt met het magische getal 38 erop en draag ik een paars gestreept overhemd en Puma’tjes. Die combinatie zou ik ook daadwerkelijk uit mijn garderobe kunnen halen. Bowie heeft kosten nog moeite gespaard om iedereen zo herkenbaar mogelijk neer te zetten. Door dit oog voor detail is het erg leuk om alle karikatuurtjes bij elkaar te zien.

De kaartjes van alle Gamebasics medewerkers (in semi-willekeurige volgorde, daarna door elkaar gehusseld en mezelf bovenaan gezet):

Jeroen Derwort

Bowie Derwort Frank Tijhuis
Matthijs van Houwelingen Ricardo Beeloo
Onno de Graaf Youri Trugg

5 REACTIES

  1. Leuk idee! Brengt me naar iets anders leuks; iedere OSM speler een eigen avatar laten maken via een semi-standaard-automatische tool. Natuurlijk kunnen er daarna diverse spullen worden gekocht waarop je avatar is gedrukt..

  2. Als tot nu toe trouwe osm’er is het wel eens aangenaam te zien om e zien hoe en wat de werknemers zijn en doen in het concept Gamebasics. Samengevat: geslaagd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.