Ons tweede zoontje Finn is op tweede Paasdag een half jaar oud geworden. Zes maanden is nog niet veel voor een mensenleven. Toch heeft hij al heel wat meegemaakt! Een klein verslagje in wat, als hij zou kunnen praten, best zijn eigen woorden zouden kunnen zijn.

Mijn grote broer Sam vind mij lief. Ik kijk graag naar alles wat hij aan het doen is. Als ik straks kan lopen gaan we lekker samen spelen!

IMG_6014

Als ik zo in de wieg lig te slapen vinden mensen mij op mijn broer lijken. Ik zelf zie de gelijkenis niet. Maar dat komt misschien omdat ik mijn ogen dicht heb.

IMG_5629

Een flesje drinken kan heel vermoeiend zijn. Maar ze zijn ó-zo lekker.

IMG_5993

Jazeker, ik heb al een paspoort! Stoer kan ik kijken hè?

IMG_6438

Ik ben een echt gezelligheidsmens. Als ik er maar bij zit vind ik alles best. Lekker bij mijn grote broer, mijn moeder of mijn vader.

IMG_6283

Oh nee hè, mijn vader denkt weer grappig te zijn. Legt hij een doekje op mijn hoofd. Nou wat een grap.

IMG_6323

Met het vliegtuig op vakantie naar Dubai! Dat vonden vooral mijn ouders heel spannend. Ik vond het gebrom van de vliegtuigmotor wel rustgevend. Als ik niet bij mamma zat heb ik het grootste deel van de vlucht lekker geslapen.

IMG_6613

Het zwembadwater in Dubai vond ik heerlijk! Alleen pappa’s iPhone kon het niet waarderen. Die zat nog in zijn zwembroek toen hij met mij ging zwemmen. Hij was meteen kapot. Dom hè? Ik had hem nog gewaarschuwd maar hij verstond me niet.

DSC02908

TV kijken vind ik leuk. Ik kan met Sam uren naar Baby TV kijken. Billy en Bam bam is onze favoriet. Ondertussen zwiep ik zo hard met mijn stoel dat ik steeds dichter bij de TV kom, slim hè?

IMG_6599

Naar mijn buik draaien doe ik graag. De wereld ziet er ineens heel anders uit. En sinds kort weet hoe ook hoe ik terug moet draaien! Super handig!

DSC05166

Nou dat was het alweer. Tot de volgende keer! Groetjes, Finn.

Zie ook Sam is de man.

2 REACTIES

  1. Zoek ik op google, zit ik ineens op deze site, wat een leuke verrassing. Finn kan het goed vertellen allemaal.
    Mams

En wat vind jij hiervan? Laat hier je reactie achter.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.